Image

Image

SCHOONMAKEN VAN RAMEN EN RUITEN

Schoonmaken van Ramen en Ruiten

Een professionele dienst voor het onderhoud van jullie ramen en ruiten en lichtreclame.

Met contact op te nemen met BELVIEWGROUP, heb je de zekerheid van een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening voor het wassen en regelmatig onderhoud van de ruiten en de ramen van uw residentiële, commerciële of industriële gebouwen. Degelijkheid, aandacht voor goed werk, adequate instrumenten en hoogwaardige producten, alles gecombineerd met een continu training garandeert U een perfect resultaat.

Specialisten van extreme hoogtes en beperkte toegang

Onze teams zijn in staat om te reageren op werk van grote hoogtes en in alle veiligheid met liften, hoogtewerkers, steigers, heftruck of rope access.

We realiseren :
  • Reinigen van gevelbekleding,
  • Schoonmaak van serres et dakramen
  • Schoonmaak van koepels, en vensters moeilijk bereikbaar

Bij BELVIEWGROUP zijn we erg trots om effectief te kunnen voldoen aan al uw wensen van schoonmaak, reiniging en onderhoud van glas en ramen. We voeren ons werk uit met grote zorg voor een resultaat dat U zal bevallen

Schoonmaak van de ruiten met het systeem : “inverse osmose”

Reinigen met zuiver water geeft U een welzijn van natuurlijk licht.
“Inverse Osmose” is een filtratie systeem, produceert puur water ideaal voor het wassen van de ruiten.
Glazenwassen, ongeacht de hoogte en de moeilijke toegang, is een uitdaging voor BELVIEWGROUP, uitgerust met robuuste en wendbare telescopische stokken, de telescopische mast zorgt voor een maximale hoogte van de grond, zodat onze teams veilig kunnen werken.

Image Image Image Image